Business Best
menu icon




Το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας που στηρίζει Νέους Επιχειρηματίες στην Ψηφιακή Οικονομία





Το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

Το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ:

Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας που στηρίζει Νέους Επιχειρηματίες στην Ψηφιακή Οικονομία

Το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας αναμένεται εντός του 1ου τριμήνου του 2024 και εκτιμάται ότι θα έχει έντονο ενδιαφέρον στην Ελλάδα. Με έμφαση στην ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας, αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει στην υποστήριξη νέων επιχειρήσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Με συνολικά χιλιάδες δικαιούχους, το πρόγραμμα προσφέρει σημαντική ευκαιρία για ανάπτυξη και επιτυχία.

Όνειρο κάθε ατόμου είναι να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση και να διαπρέψει στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Όμως, ο δρόμος προς την επιτυχία μπορεί να είναι περίπλοκος και γεμάτος προκλήσεις. Εδώ είναι πού μπορεί να βοηθήσει η Business Best. Με χρόνια εμπειρίας και ειδίκευση στον τομέα της στήριξης και της ανάπτυξης επιχειρήσεων, η Business Best μπορεί να σας καθοδηγήσει και να υποστηρίξει σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας προς την επιτυχία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η δράση στοχεύει στην προώθηση της αυτοαπασχόλησης και στην δημιουργία νέων επιχειρήσεων για 6.000 ανέργους/ες ηλικίας 30 -54 ετών. Έμφαση θα δοθεί στην προώθηση στην επιχειρηματικότητα στις άνεργες γυναίκες. Η αξιολόγηση των αιτήσεων χρηματοδότησης των δυνητικά δικαιούχων θα είναι συγκριτική. Η επιχορήγηση για την δημιουργία της επιχείρησης θα είναι 14.800, ενώ εξετάζεται η αύξηση του ποσού. Η διάρκεια της δράσης θα είναι 12 μήνες και η προκήρυξη των θέσεων θα γίνεται σταδιακά ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων.

Το πολυαναμενόμενο   πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

Ποιοι Είναι Οι Ωφελούμενοι;

Το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες και επιχειρηματίες ηλικίας 30 έως 55 ετών, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει τις επιχειρήσεις τους ( εντός 12 μήνου) .Αυτοί οι επιχειρηματίες πρέπει να είναι πολίτες της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ομογενείς με δικαίωμα διαμονής και εργασίας στη χώρα ή πολίτες τρίτων χωρών με άδεια διαμονής σε ισχύ κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Ποιες Είναι Οι Επιχορηγήσεις;

Οι επιχορηγήσεις προβλέπουν ένα ποσό ύψους 14.800 ευρώ για κάθε επιχείρηση, το οποίο καταβάλλεται σε τρεις δόσεις. Η πρώτη δόση, ύψους 4.000 ευρώ, εκδίδεται μετά την έγκριση της αίτησης χρηματοδότησης. Οι επόμενες δύο δόσεις, ύψους 5.400 ευρώ η κάθε μία, καταβάλλονται μετά τη λήξη του πρώτου και του δεύτερου εξαμήνου αντίστοιχα από την έναρξη της επιχείρησης ή της ημερομηνίας θεμελίωσης των όρων και των προϋποθέσεων επιλεξιμότητας.

Πού Ισχύει Το Πρόγραμμα;

Οι επιχειρήσεις που δημιουργούνται πρέπει να λειτουργούν εντός των επιλέξιμων Διοικητικών Περιφερειών, περιλαμβανομένων των Λιγότερο Αναπτυγμένων Περιφερειών και των Περιφερειών Μετάβασης. Αυτό το πρόγραμμα αναδεικνύει μια σημαντική ευκαιρία για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ενθαρρύνοντας την καινοτομία και την ανάπτυξη σε τομείς της ψηφιακής οικονομίας. Με την υποστήριξη αυτού του προγράμματος, η νέα επιχειρηματική γενιά μπορεί να δημιουργήσει ένα δυναμικό καινοτόμο επιχειρηματικό περιβάλλον που θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε και να σας εμπνεύσουμε σε αυτό το ταξίδι. Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε το χρόνο σας μαζί μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές σας προσπάθειες. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η πίστη στον εαυτό σας και η αφοσίωση στους στόχους σας μπορούν να οδηγήσουν σε απίστευτες επιτυχίες. Σχεδιάζουμε μαζί την πορεία σας προς την επιτυχία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το πολυαναμενόμενο   πρόγραμμα της ΔΥΠΑ



Μοιράσου αυτό το άρθρο