Business Best
menu icon




Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών





Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών: Μία Ολιστική Λύση για Οφειλέτες

Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών: Μία Ολιστική Λύση για Οφειλέτες

Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για τη ρύθμιση οφειλών, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη και βιώσιμη λύση για ιδιώτες, επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου. Μέσω αυτού του μηχανισμού, οι οφειλέτες έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν το σύνολο των οφειλών τους με έναν αυτοματοποιημένο και αποτελεσματικό τρόπο, αποφεύγοντας τις δυσάρεστες δικαστικές διαδικασίες.

Με τις πρόσφατες βελτιώσεις που έχουν εφαρμοστεί, οι οφειλέτες που εντάσσονται στον μηχανισμό επωφελούνται από ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα. Μεταξύ άλλων, προσφέρεται μείωση έως και 28% των οφειλών, σε συνδυασμό με ένα σταθερό επιτόκιο 3% για τρία έτη. Αυτές οι βελτιώσεις καθιστούν τον μηχανισμό ακόμα πιο προσιτό και αποτελεσματικό για τους οφειλέτες.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στους ευάλωτους οφειλέτες, ορίζοντας αυτόματη και υποχρεωτική αποδοχή της πρότασης αναδιάρθρωσης του χρέους τους από τράπεζες και Δημόσιο. Αυτό δίνει στους ευάλωτους οφειλέτες την ασφάλεια ότι θα λάβουν την απαραίτητη υποστήριξη για την αντιμετώπιση των οικονομικών τους προκλήσεων.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ;

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών, η διαδικασία υποβολής αίτησης είναι απλή και εύκολη, με τους οφειλέτες να μπορούν να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα του μηχανισμού με μια απλή διαδικασία.

Η Business Best αποτελεί μία αξιόπιστη εταιρεία που μπορεί να βοηθήσει τους οφειλέτες στο πλαίσιο του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών. Μέσω της εμπειρογνωμοσύνης της και της εξειδίκευσής της στον τομέα της χρηματοοικονομικής διαχείρισης, η Business Best μπορεί να παρέχει πλήρη υποστήριξη και συμβουλές στους οφειλέτες που επιθυμούν να ενταχθούν στον μηχανισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σχεδιάζουμε μαζί την πορεία σας προς την επιτυχία

Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών: Μία Ολιστική Λύση για Οφειλέτες

ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ;

Με την ένταξή τους στον μηχανισμό, οι οφειλέτες απολαμβάνουν πλεονεκτήματα όπως η αναστολή μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης και η ρύθμιση των δανείων που έχουν εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα διαγραφής βασικής οφειλής και τόκων, μείωσης του χρέους και δυνατότητα μερικής διαγραφής.

Δικαίωμα υπαγωγής στον μηχανισμό έχουν όλοι οι οφειλέτες με ποσό οφειλών πάνω από τα 10.000 ευρώ

Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών αποτελεί μία κομβική λύση για την αντιμετώπιση των οικονομικών προκλήσεων, προσφέροντας στους οφειλέτες τη δυνατότητα να ανακτήσουν την οικονομική τους ευημερία με απλότητα και αποτελεσματικότητα.

Μέσω των εξειδικευμένων της συμβούλων, η Business Best μπορεί να αναλάβει την επεξεργασία των απαιτούμενων εγγράφων και τη διεκπεραίωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Επιπλέον, η εταιρεία μπορεί να παρέχει εξειδικευμένη συμβουλευτική σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των οφειλετών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών: Μία Ολιστική Λύση για Οφειλέτες

Εντοπίζουμε μαζί τα προβλήματα, σας προτείνουμε τις λύσεις και σας βοηθάμε να εφαρμόσετε τις αλλαγές



Μοιράσου αυτό το άρθρο