Business Best
menu icon




Αύξηση πωλήσεων και κερδών με το Business Coaching





Αύξηση πωλήσεων και κερδών με το Business Coaching

Είτε έχετε μια μικρή επιχείρηση από το σπίτι, είτε δουλεύετε στην οικογενειακή σας επιχείρηση, είτε είστε στέλεχος μια μεγαλύτερης εταιρείας, το business coaching αποδεδειγμένα θα σας βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων και των κερδών.

Το Business Coaching σε Αριθμούς ή πως να αυξήσω τις πωλήσεις και τα κέρδη της επιχείρησής μου

Εδώ και δεκαετίες, από τα τέλη του 1970 το Business Coaching έχει γίνει το απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχείρηση γιατί αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση γιατί δημιουργεί τις συνθήκες για επιχειρηματική ανάπτυξη δημιουργώντας βιώσιμες επιχειρήσεις και συμβάλλοντας ενεργά στην καινοτομία.

To Business Coaching είναι μια εξαιρετική επένδυση

Απόδοση Κεφαλαίου κατά 5,7

Απόδοση Κεφαλαίου κατά 5,7

Το Business Coaching έχει ένα εντυπωσιακό δείκτη απόδοσης κεφαλαίου (ROI) 5,7 φορές την αρχική επένδυση. Για κάθε 1 ευρώ που ξοδεύεται για coaching, οι επιχειρήσεις κερδίζουν 5,7 ευρώ. Σύμφωνα με τις έρευνες το coaching οδηγεί σε αύξηση της παραγωγικότητας, βελτίωση της ικανότητας λήψης αποφάσεων, καλύτερη ηγεσία και μείωση των δαπανών.

Αύξηση των Εσόδων κατά 21%

Αύξηση των Εσόδων κατά 21%

Οι επιχειρήσεις που εντάχθηκαν σε προγράμματα business coaching παρουσίασαν μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης εσόδων της τάξης του 21%. Αυτός ο εντυπωσιακός αριθμός αποδεικνύει ότι το coaching είναι ένας ουσιαστικός παράγοντα προώθησης της επιχειρηματικής επιτυχίας.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι επιχειρήσεις βελτιώνουν τις τις επιχειρηματικές τους πρακτικές, να ενισχύσουν την καινοτομία τους και να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

To Business Coaching βελτιώνει τις επικοινωνιακές δεξιότητες, την αφοσίωση και την απόδοση των στελεχών.

Ενίσχυση της Επικοινωνίας από το 58% των εταιρειών

Ενίσχυση της Επικοινωνία

Το 58% των εταιρειών που επένδυσαν σε Business Coaching ανέφερε σημαντική βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των εργαζομένων.

Το coaching παρέχει στους συμμετέχοντες τα εργαλεία και τις δεξιότητες που χρειάζονται για

  • να αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά μεταξύ τους,
  • να διαχειρίζονται συγκρούσεις και
  • να επιλύουν προβλήματα

Αύξηση της αφοσίωσης από το 56% των εταιρειών

Αύξηση της αφοσίωσης

Το Business Coaching όχι μόνο ενισχύει τα οικονομικά αποτελέσματα μιας επιχείρησης αλλά συμβάλλει και στην αύξηση της αφοσίωσης των εργαζομένων. Tο 56% των εταιρειών που υιοθέτησαν το coaching κατέγραψαν αύξηση στα επίπεδα δέσμευσης των στελεχών τους.

Το coaching βοηθά τους εργαζόμενους να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους, να αισθανθούν εμπιστοσύνη και να αναγνωρίσουν τη συνεισφορά τους στην επιτυχία της επιχείρησης.

Ως αποτέλεσμα, οι εργαζόμενοι γίνονται πιο αφοσιωμένοι στις εργασίες τους, πιο παραγωγικοί και πιο ικανοποιημένοι από την εργασία τους.

Αύξηση της απόδοσης από το 70% των εργαζομένων

Αύξηση της απόδοσης

Η επίδραση του Business Coaching στην απόδοση των εργαζομένων είναι επίσης αναμφισβήτητη. Το 70% των εργαζομένων που συμμετείχαν σε προγράμματα coaching ανέφεραν βελτίωση της εργασιακής τους απόδοσης.

Αυτό το εντυπωσιακό ποσοστό αποδεικνύει ότι το coaching αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων, την αύξηση της παραγωγικότητας και την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.

Οι εργαζόμενοι που λαμβάνουν coaching αναπτύσσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, βελτιώνουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και μαθαίνουν να επιλύουν προβλήματα με πιο δημιουργικό και αποτελεσματικό τρόπο. Ως αποτέλεσμα, γίνονται πιο δραστήριοι, πιο αποτελεσματικοί και συνεισφέρουν ουσιαστικά στην επιτυχία της επιχείρησης.

Μακροπρόθεσμα οφέλη στην παραγωγικότητα από το 87% των συμμετεχόντων Και τα οφέλη στην παραγωγικότητα των εργαζομένων είναι μακροπρόθεσμα. Το 87% των συμμετεχόντων συμφώνησε ότι το coaching έχει μακροχρόνιο αντίκτυπο στην απόδοση των εργαζομένων.

95% των αποτυχημένων έργων καινοτομίας οφείλεται στην έλλειψη business coaching

95% των αποτυχημένων έργων

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας (EIC) έχει αναγνωρίσει το σημαντικό ρόλο του business coaching στην αύξηση των πιθανοτήτων επιτυχημένης ολοκλήρωσης των έργων καινοτομίας.

Διαπιστώνοντας πως σχεδόν το 95% των αποτυχιών στην καινοτομία οφείλεται σε αναποτελεσματική στρατηγική και ηγεσία, το πρόγραμμα coaching του EIC παρέχει στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να σχεδιάσουν ισχυρές στρατηγικές ανάπτυξης και να ενστερνιστούν ισχυρές αρχές ηγεσίας.

Για αυτό στα προγράμματα χρηματοδότησης προσφέρει εξατομικευμένο coaching ώστε οι επιχειρηματίες να δημιουργήσουν τις κατάλληλες στρατηγικές και να δημιουργήσουν αποτελεσματικά σχέδια.

Ο στόχος του coaching στο πλαίσιο του EIC είναι να εξοπλίσει τους επιχειρηματίες με τις απαραίτητες δεξιότητες και πόρους για να επιτύχουν εμπορική επιτυχία και να ξεκινήσουν πορεία ανάπτυξης.

Business Coaching by Business Best

Υπηρεσίες Business Coaching της Business Best

Η Business Best προσφέρει 3 διαφορετικές υπηρεσίες Business Coaching για να βοηθήσει τους επιχειρηματίες, τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους να πετύχουν τους στόχους τους.

  • Business Coaching 1 to 1
  • Team Coaching
  • Crisis Business Coaching

Σχεδιάζουμε μαζί την πορεία σας προς την επιτυχία

Κλείστε ένα ραντεβού γνωριμίας μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.



Μοιράσου αυτό το άρθρο