Business Best
menu icon
Info > About

Με τη Business Best

Είμαστε ευγνώμωνες που είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στις συνεδρίες Business Coaching με το Κτηνιατρικό Κέντρο Ελληνικού και την Business Best υπό την καθοδήγηση της εκπληκτικής Business Coach, Μίνας Τσάβα.

Οι αλλαγές που έχουν συμβεί στην επιχείρησή μας από τις συνεδρίες Business Coaching είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Οι συνεδρίες μας έχουν βοηθήσει σημαντικά στην καλύτερη λήψη αποφάσεων και στην ενδυνάμωσή μας για την ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Η κα.Τσάβα αποδείχθηκε μια πραγματική επαγγελματίας, με πολλές γνώσεις και εμπειρία στον τομέα του Business Coaching. Η προσέγγισή της ήταν εξαιρετικά εξατομικευμένη, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής μας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε.

Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, ανέδειξε και αντιμετώπισε τα προβλήματα που εμπόδιζαν την ανάπτυξη της επιχείρησής μας, και μας βοήθησε στην υιοθέτηση νέων προσεγγίσεων για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια αυτά. Η άρση της αναβλητικότητας ήταν το κλειδί να πετύχουμε σημαντική πρόοδο.

Είμαστε πραγματικά ευγνώμωνες για την πολύτιμη βοήθεια που λάβαμε από τις συνεδρίες Business Coaching. Οι αποφάσεις που πήραμε αποδείχθηκαν σοφές και επιτυχημένες, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρησής μας.

Συνολικά, η εμπειρία από τις συνεδρίες Business Coaching ήταν εξαιρετική και το αποτέλεσμα υπερέβη τις προσδοκίες μας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την Μίνα Τσάβα σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να αναπτυχθεί και να διακριθεί στον τομέα της. Είναι μια επένδυση που σίγουρα αξίζει!

Hellinicon Veterinary Clinic
Business Κτηνιατρική Κλινική Ελληνικό

Πριν τη γνωριμία μου με την Μίνα Τσάβα και τη Business Best πίστευα πως το business coaching δεν αφορά εμένα.

Πίστευα πως αφορά CEOs και Founders που τρέχουν πολλά projects, που διοικούν πολλούς ανθρώπους, επαγγελματίες που έμοιαζαν σαν τον Elon Musk ή την Arianna Huffington. Ήμουν σίγουρη πως δεν αφορούσε εμένα.

Ήδη στις πρώτες δύο συναντήσεις αντιλήφθηκα πως το Business Coaching αφορούσε κυρίως ανθρώπους σαν εμένα: επαγγελματίες που πρέπει να έχουμε πολλαπλούς ρόλους μέσα στην επιχείρησή μας και να είμαστε αποτελεσματικοί σε όλους αυτούς τους ρόλους κάθε στιγμή της ημέρας.

Μέσω της μεθοδολογίας της Business Best οι επόμενες 12 συναντήσεις ήταν αποκαλυπτικές. Η ρουτίνα, οι δυσκολίες και η καθημερινές διαφορετικές απαιτήσεις με είχαν εξουθενώσει κι είχα χάσει τον προσανατολισμό μου. Σίγουρα δεν το παραδεχόμουν, αλλά η επιχείρησή μου ήταν σε μια στασιμότητα και το άγχος μου αυξανόταν. Δεν ήμουν συγκεντρωμένη, αποδοτική και αποτελεσματική. Και φυσικά είχε αρχίσει να επηρεάζεται και η προσωπική και οικογενειακή μου ζωή.

Λαμβάνοντας ένα εποικοδομητικό feedback κατάφερα να δώσω λύσεις σε πρόβληματα που υπήρχαν, να διαχειρίζομαι διαφορετικά τις καταστάσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες, να οριοθετώ τις υποχρεώσεις μου και να νιώσω ξανά εκείνο το συναίσθημα: του να έχεις σκοπό, να μην εργάζεσαι μηχανικά.

Eirene Nikolaou
S & Co S & Co Γλυφάδα

Είμαι πολύ ευγνώμων για την εμπειρία που είχε η επιχείρησή μου "One Day Spa" κατά τη διάρκεια των συνεδριών Business Coaching.

Η συνεργασία μας με τη Business Coach Μίνα Τσάβα ήταν μια πραγματικά αξιοσημείωτη εμπειρία. Οι συνεδρίες Business Coaching μας βοήθησαν σημαντικά στη βελτίωση της λειτουργίας της επιχείρησής μας, το One Day Spa. Η Μίνα Τσάβα κατάφερε να ανιχνεύσει τους τομείς που χρειαζόντουσαν βελτίωση και μας βοήθησε με εξαιρετικό τρόπο για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζαμε.

Η ενδυνάμωση που αισθανθήκαμε μετά τις συνεδρίες ήταν αξιοσημείωτη. Αποκτήσαμε μεγαλύτερη σαφήνεια στους στόχους μας και μάθαμε πώς να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά τις προκλήσεις που παρουσιάζονταν καθημερινά. Ειδικά η αύξηση της παραγωγικότητας και η βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας είχαν εξαιρετικά απτά αποτελέσματα. Οι πελάτες μας ανταποκρίθηκαν θετικά και εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας για τις συμβουλές που λάβαμε από την Business Coach και την επίδρασή τους στην επιχείρησή μας.

Η "One Day Spa" έχει γίνει πιο ανταγωνιστική, επαγγελματική και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της χάρη στην υποστήριξη που λάβαμε μέσω του Business Coaching. Μάλιστα, γεννήθηκε και ένα νέο προϊόν, τα Nenuphar candles, τα οικολογικά κεριά σόγιας με κρυστάλλους (με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους) και από εκεί και πέρα δημιουργήθηκαν και άλλες συνεργασίες μέσω αυτού.

Συνολικά, η συνεργασία με τη Business Coach Μίνα Τσάβα και τις συνεδρίες Business Coaching ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που μας βοήθησε να προχωρήσουμε και να επιτύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε ευγνώμωνες για αυτήν την ευκαιρία και συστήνουμε ανεπιφύλακτα το Business Coaching σε όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν.

One Day Spa
Business One Day SPA Λιβαδειά

Διοικώ μαζί με την αδερφή μου μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών. Η μικρή και συνήθως η μικρή οικογενειακή επιχείρηση βασίζεται πάνω στις αλληλεξαρτώμενες σχέσεις των μελών της - συνεργατών της. Αναζητούσα τρόπους για να οργανώσω καλύτερα την επιχείρησή μου ώστε να αυξήσω τα κέρδη μου αλλά είχα να αντιμετωπίσω διάφορα εμπόδια!

Μέχρι που μου σύστησαν την αγαπητή Μίνα και το coaching. Τολμώ να πω ότι η επιχειρηματική μου σκέψη έχει αλλάξει άρδην! Και εγώ και η αδερφή μου- συνέταιρος μέσω του business coaching καταφέραμε να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας και να αυξήσουμε την κερδοφορίας μας.

Συστήνω το business coaching ανεπιφύλακτα σε όλους τους μικρούς ή μικρομεσαίους επιχειρηματίες!

Δήμητρα & Βασιλική Κ.
Team business coaching συνεδρίες

Μίνα σε ευχαριστώ… είναι λίγο για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Η Coaching συνεργασία μας έγινε μέσα από ένα ασφαλές, δημιουργικό περιβάλλον χωρίς καμία καθοδήγηση και με βοήθησε να αναστοχαστώ και να ευθυγραμμίσω τις αξίες και τις αρχές μου ενώ συγχρόνως να προχωρήσω στο δύσκολο ταξίδι της αυτογνωσίας. Ταξίδι δύσκολο αλλά και συγχρόνως γοητευτικό!

Με ενεργητικό προβληματισμό με ενέπνευσες, με παρακίνησες και έγινες ο συνοδοιπόρος μου στο ταξίδι εξερεύνησης του εαυτού μου και αναζήτησης των στόχων μου! Οι πολύ δυνατές και εύστοχες ερωτήσεις έδωσαν το έναυσμα για να ξεδιπλωθούν οι στόχοι και οι δράσεις για την υλοποίηση τους!!

Η εμπειρία ήταν εξαιρετική! Συνέχισε έτσι με την ανθρώπινη, ζεστή ματιά σου να βοηθάς τους ανθρώπους γύρω σου μέσω του Coaching.

Σοφία Κ.
Επιχειρηματίας, ατομικές συνεδρίες

Οι συνεδρίες business coaching με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου!

Ξεκίνησα το coaching με την ελπίδα να βρω το κουράγιο να ανοίξω τα φτερά μου και να ξεφύγω από το στενό και μη δημιουργικό πλαίσιο του δημοσίου.

Συνεδρία με συνεδρία, ένιωθα πιο δυνατή και άρχισα να πιστεύω στις ικανότητές μου και στα ταλέντα μου! Το συστήνω αυτό το ταξίδι του coaching ανεπιφύλακτα!

Μίνα σε ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και τη βοήθειά σου!

Μαρία Κ.
Δημόσιος υπάλληλος, ατομικές συνεδρίες