Business Best
menu icon




Μητρότητα και εργασία





 

Κοιτάς το ρολόι, είναι ξημερώματα ακόμη αλλά το μωρό πεινάει. Το παίρνεις αγκαλιά και το ταΐζεις. Σκέφτεσαι, ωραία θα ξεκινήσω πιο νωρίς την ημέρα μου και θα βρω λόγο χρόνο για να δω αυτές τις εκκρεμότητες που με κυνηγούν εδώ και ημέρες. Στο μυαλό σου έχεις ήδη φτιάξει το πλάνο σου και έχεις θέσει τις προτεραιότητές σου. Τελειώνεις το τάισμα και κάπου εκεί που έχεις πάρει την απόφαση να σηκωθείς… σε νικάει η κούραση και βυθίζεσαι στον ύπνο..

Οι εκκρεμότητες έρχονται στον ύπνο σου και αντί ο ύπνος αυτός να σου προσφέρει λίγα λεπτά ξεκούρασης έχεις ξυπνήσει πιο κουρασμένη και πιο αγχωμένη.. Πάλι οι ημερομηνίες στις προθεσμίες θα αλλαχθούν… Και πάλι στον πύργο των εκκρεμοτήτων σου θα προστεθούν και άλλες εκκρεμότητες…!

Πάλι νιώθεις αυτό το σφύξιμο στο στομάχι σου που έρχεται να προστεθεί στα ήδη άπειρα αισθήματα που έχεις και σε πνίγουν. Πάλι νιώθεις ότι έχεις νικηθεί από την καθημερινή και απαιτητική ρουτίνα σου. Ποσό κοντά στην καθημερινότητά σου είναι αυτή η ιστορία; Δεν είναι ιστορία, όμως, για πολλές από εμάς, τις μητέρες! Είναι μια καθημερινή κατάσταση που ζουν ανελλιπώς και διαρκώς όσες μαμάδες θέλουν και λαχταρούν να συνδυάζουν την μητρότητα και την εργασία τους.

Το coaching μπορεί να σε βοηθήσει στην οργάνωση του χρόνου σου. Μπορεί να σε βοηθήσει να καταφέρνεις να βρίσκεις χρόνο και για την επαγγελματική σου ενασχόληση ή ακόμη και να ξεκινήσεις και να δημιουργήσεις κάτι δικό σου, χωρίς να χάνεις κάτι από το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας, της ζωής του παιδιού σου ή των παιδιών σου! Αποφάσισε να δεσμευτείς και να αφοσιωθείς σε εσένα και σε ό,τι θέλεις να καταφέρεις. Προπόνησε τη σκέψη σου και πέτυχε τους στόχους σου! Γίνε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου!



Μοιράσου αυτό το άρθρο