Business Best
menu icon




Ανακάλυψε τις αξίες σου - Δωρεάν Workshop





Δωρεάν Workshop - Ανακάλυψε τις Αξίες σου

Δωρεάν Workshop - Ανακάλυψε τις Αξίες σου

O Φenomenal Female Circle στο πλαίσιο του προγράμματος Lean in Girls Leadership Program του Lean In Network Greece (Athens) διοργανώνει στις 10 Ιανουαρίου 2024 στο Βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone (Σκουφά 64 & Γριβαίων 1) το workshop "Ανακάλυψε τις Αξίες σου".

Το Workshop απευθύνεται στους γονείς και τους κηδεμόνες εφήβων ηλικίας 12 με 17 ετών.

Στο εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τρόπους που θα οδηγήσουν τους εφήβους να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να αναπτύξουν τις ηγετικές τους δεξιότητες.

Lean in Girls Leadership Program

Το[ Lean In Girls ]( (https://www.leaningirls.org) είναι ένα πρόγραμμα ηγεσίας που βοηθά τα κορίτσια να δουν τον εαυτό τους ως ηγέτιδες σε έναν κόσμο που συχνά τους λέει ότι δεν είναι. Σήμερα παρα ποτέ είναι σημαντικό να ενδυναμώσουμε τα κορίτσια μας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος το Lean In Girls Leadership Program επιδιώκει να εφοδιάσει τα κορίτσια ώστε να γίνουν ηγέτιδες με αυτοπεποίθηση, ανθεκτικότητα και χωρίς αποκλεισμούς και να να ηγηθούν με τόλμη.

Επιπλέον, το πρόγραμμα στοχεύει στοχεύει στην εξάλειψη των εμποδίων που δυσκολεύουν τα κορίτσια να επιτύχουν και στην ενθάρρυνσή τους να ηγηθούν με τους δικούς τους όρους.

H έννοια της ηγεσίας

Ο παραδοσιακός ορισμός της έννοιας της ηγεσίας προϋποθέτει πως η ηγεσία υπάρχει μόνο σε ένα καθιερωμένο πλαίσιο γνώσης και εξουσίας - όταν κάποιος είναι ειδικός σε ένα θέμα ή διαχειρίζεται ομάδες και έχει εξουσία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ορισμό της οργάνωσης Lean In η καθεμία μπορεί να είναι ηγέτιδα και υπάρχουν πολλοί τρόποι να ηγηθεί κάποια. Μπορούμε να ηγηθούμε με μεγάλες, τολμηρές πράξεις, αλλά και με μικροπράγματα που κάνουμε καθημερινά. Ηγούμαστε όταν εκφέρουμε την γνώμη μας, εργαζόμαστε για έναν κοινό στόχο, σεβόμαστε και συμπεριλαμβάνουμε τους ανθρώπους γύρω μας, ενθαρρύνουμε, εμπνέεουμε τους άλλους ή δημιουργούμε κάτι νέο μόνες μας ή ως μέλος μιας ομάδας. Οποιαδήποτε και αν είναι η προσέγγιση μας, ως ηγέτιδες δρούμε με βάση τις αξίες μας ακόμα κι όταν αυτό απαιτεί θάρρος.

Η ηγεσία στηρίζεται σε αξίες

Η κατανόηση των προσωπικών αξιών είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της αποτελεσματικής ηγεσίας.

Οι προσωπικές αξίες διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ηγεσία, καθώς μας βοηθούν να λάβουμε υπεύθυνες αποφάσεις, να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις και να εμπνεύσουμε τους άλλους να ακολουθήσουν το όραμα μας. Όταν οι αξίες μας είναι ξεκάθαρα καθορισμένες και μας καθοδηγούν, έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και επιμονή, γεγονός που μας καθιστά πιο αποτελεσματικούς ηγέτες.

Συμμετοχή στο Workshop

Στο εργαστήριο, οι συμμετέχοντες, οι γονείς και οι κηδεμόνες των εφήβων θα μάθουν πως θα τους καθοδηγούν, ώστε να:

  • Ανακαλύψουν τις προσωπικές τους αξίες
  • Μάθουν πώς οι αξίες τους επηρεάζουν τις αποφάσεις και τις συμπεριφορές τους
  • Αναπτύξουν δεξιότητες ηγεσίας που βασίζονται στις αξίες τους

Αν θέλετε να εγγραφείτε στο Φenomenal Female Circle, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://leanin.org/circles/fenomenal-female-circle H συμμετοχή είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@businessbest.gr ή στη σελίδα https://www.facebook.com/events/2117790938570281



Μοιράσου αυτό το άρθρο